Kermainen sieni-valkosipulipasta

Kermainen sieni-valkosipulipasta

Parhaita iltoja ovat yleensä ne, kun ei tarvitse pönöttää, pingottaa tai briljeerata. Kutsu kaverit kylään arki-iltana ja valmista nopea, mutta täyteläinen ateria. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti kermainen sieni-valkosipulipasta, joka on helppo ja herkullinen arkiruoka. Nosta vielä sopiva pullo viiniä pöytään, ja tunnelma on taattu.

Kermainen sieni-valkosipulipasta

Kermainen sieni-valkosipulipasta

(4 annosta)

1 salottisipuli
2 valkosipulin kynttä
200 g herkkusieniä
2,5 dl kermaa
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen

n. 350 g pastaa

Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli sekä viipaloi herkkusienet. Paista sipuleita ja sieniä voissa pannulla parin minuutin ajan. Lisää kerma ja keitä kastiketta miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, sekoita sienikastike joukkoon ja tarjoile tuoreen persiljan kanssa.

Viinisuositus

Vivaldi Passatempo (9,99 €)
Vivaldi Passatempo

Italialainen punaviini, joka on hinta-laatusuhteeltaan todellinen löytö. Täyteläinen ja kirsikkainen viini sopii erityisesti tuhdeille italialaisille pasta- ja kasvisruoille sekä tummille liharuoille.

Vivaldi Passatempo valmistetaan apassimento-menetelmällä, jossa rypäleet kuivatetaan ennen puristusta ja jota käytetään yleensä arvokkaiden amarone-viinien valmistuksessa.

 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi