Raikas kesäsangria Pearly Bay Cinsautista

Punaviini sopii kesään siinä missä muutkin viinit.

Uusi Pearly Bay Cinsaut on raikas ja marjaisa punaviini rentoon nautiskeluun ja kesäruokien kaveriksi. Edullinen eteläafrikkalainen antaa loistavan maun myös kesän ykkösbooliin, yrttiseen Cinsaut-sangriaan.

 

Raikas Cinsaut-kesäsangria

  • 1 pullo Pearly Bay Cinsautia
  • 0,5 l tuoremehua
  • 0,5 l sitruunalimonadia
  • appelsiinin ja sitruunan lohkoja
  • 1-2 tähtianista
  • timjamin oksa
  • rosmariinin oksa
  • kourallinen tuoretta minttua
  • jäitä

Valmista sangria hyvissä ajoin sekoittamalla kannussa kaikki muut ainekset paitsi yrtit ja jääpalat – lisää ne vasta juuri ennen tarjoilua. Nauti ja anna kesän maistua!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi