Marjainen vadelma-valkoviinisorbetti

Raikas, valkoviinillä tuunattu sorbettiannos on näyttävä jälkiruoka, joka kruunaa aterian vuodenajasta riippumatta. Vadelma-valkoviinisorbetti on helppo valmistaa ja se toimii loistavasti myös lämpimän päivän herkkudrinkkinä tai juhlaillan aloittelujuomana.

Korkkiruuvi Vadelma-valkoviinisorbetti

Vadelma-valkoviinisorbetti

Ainekset

1-4 palloa vadelmasorbettia

1 plo KWV Moscato 2016 -valkoviiniä

Inkiväärijuomaa (ginger ale)

Tuoreita vadelmia

Tuoretta minttua

Valmistus

1 Aseta 1-4 palloa sorbettia viini- tai cocktaillasiin. Mitä suurempi lasi, sitä useampi pallo.
2 Kaada valkoviiniä sorbettipallojen päälle, kunnes lasi on noin ¾ täynnä.
3 Täytä loput ¼ lasista inkiväärijuomalla.
4 Koristele tuoreilla vadelmilla ja mintunlehdillä.

Vinkki! Ainekset voi myös pyöräyttää sekaisin blenderissä ja lisätä mukaan reilun annoksen jääpaloja, jolloin lopputuloksena on virkistävä ja ihanasti viilentävä viinislushie.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi